TRES ARTISTES I UNA CURADORA

Sabem que hi ha moltes biografies que poden explicar qui som i què hem fet al llarg de la nostra vida professional i personal. Però a vegades és més divertit poder ensenyar un pedaç d’allò que amaguem. Així, hem deixat que el nostre subconscient ens presenti. Prenent els exercicis d’escriptura automàtica que hem fet durant el Bòlit Mentor, juguem i cadascú respon a la seva manera, com a carta de presentació.Escriptura automàtica

Cadàver exquisit sobre l’experiència al Bòlit
Grup. Tots. Cadascú. Què - Com - Qui - Quan - On? Té sentit? El teu lloc. Trobar-se. Espai mental. Alentir. Parlar, debatre. Alumnes? Persones. La classe, l’escola. Rigidesa. Sóc intrusa. Parar. Taller, procés i metodologia. Camí. Transversalitat. Pensar. Mirar - veure. Tancar els ulls. Ment. Curiositat, estímul. Joc. Diversió. Deixar aflorar. No sé si ho he aconseguit. Ells. Descoberta. Dubtes - preguntes - hipòtesis. Divagar - entendre - comprendre. (Auto)coneixement.

Enriquidor. Aprendre, jugar i interactuar. Obrir camins d'expressió i creativitat. Deixar ser i permetre't ser. Nervis bons. Bons moments. Bones converses, feelings i feed-backs. Aprenentatge. Creixement, autoconeixement. Què voleu dir? Què us interessa? Cap on anem? Què voleu treballar? Connectar, connectem.


Treballar en equip. Partir d’un mateix punt per agafar diferents camins. I trobar-se. Alumnes. Estudiants. Pensar i compartir. Donar l’espai. Expressar-se lliurement. Sentir que poden fer-ho. Conèixer possibilitats i sorprendre’s. Donar forma i fer de l’art una cosa terrenal, útil, pràctica. Aprendre de la teoria però no enganxar-se a ella. Experimentar. Provar. Equivocar-se. Poder recuperar l’error i transformar-lo. O no. Deixar-lo i passaran altres coses.

El cos. L’educació. L’art. Tot plegat un camí per aprofundir i navegar. Un sistema de mesures que ens ajuden a crear – traduir – el món en el que vivim. Com l’entenc? Se m’entén? No hi sóc en aquest cos. El procés. El grup. L’adaptació. Aprendre conjuntament dels altres. Les relacions fan la necessitat de comunicar. La direcció de l’educació ens ajuda a generar humanitat, a comprendre i estimar.Paisatge interior

︎ Ingrid Riera / lanoiadelmonyo.com
︎ Mireia Ferron / mireiaferron.com
︎ Maria Soler / lanoiadelmonyo.com
︎ Azucena Moya / azmomo.cargo.site

Bòlit Mentor 2019/2020

Glossari

Bibliografia