Laia Vilà


“Sobre l’exposició El mamporrero y otros síntomas de la Núria Güell entenc que és una crítica social, dura i directa, però sempre m’han resultat desagradables les imatges de maltractament animal o de qualsevol fet que em sembli inhumà (violacions, assetjament, maltracte, violència de gènere, de races...). Però també crec que exposicions així són necessàries per a conscienciar a la gent de la realitat.”                             
         El valor de la Puresa (2019) Núria GüellEl valor de la Puresa (2019) Núria Güell
Mar Sánchez


“Primer va ser moooolt incòmode perquè la sexualitat és un tema que és tabú encara avui dia (no opino de si ho hauria de ser o no, però sí que hauria de tenir una certa privacitat i aquesta va ser completament destruïda a l’expo que vam anar a veure). Trobo bé el missatge que volia representar de dir "al cap i a la fi tots venim d'un mateix punt".


Alba Tura


“Em va semblar interessant el de les prostitutes, ja que es podia veure que l'home a vegades intenta ser el que no és...
Però en fi, hagués preferit veure alguna altra exposició més interessant (com la d'aquella màquina que gravava el que deien des de la frontera). Però almenys vam poder veure què és el Bòlit i algunes de les obres que s’exposen.”


                                                                                          De putas. Un ensayo sobre la masculinidad (2018) Núria Güell


Mar Sánchez


“La peça Ascension (2000) de Bill Viola em va transmetre molt. Em va transmetre serenitat.
Em va donar molt en què pensar.
A la que el noi va caure a dins i s'enfonsava, em va transmetre una angoixa impressionant. Un sentiment d'ofegar-me em va atacar de cop tot i que respirava normal i només la meva consciència era la que estava alterada.”
Alba Tura


“La primera obra -la de l'home a l'aigua- em va causar engoixa al principi, ja que ell no sabia nadar i estava massa estona sota l'aigua sense respirar. Però després, amb les bombolles, em va causar tranquil·litat i calma.”


                  
  
Ascension (2000), Bill Viola                                           
Belen Bugallo


“Em va agradar bastant, crec que és millor anar sola per poder relaxar-te més.”#opinió #crítica #inssobrequés #4teso

Bòlit Mentor 2019/2020

Glossari

Bibliografia